Star Holiday Resort

Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa
Star Holiday Resort Genel
Star Holiday Resort Genel
Star Holiday Resort Öne Çıkan Resim
Star Holiday Resort İç Mekan
Star Holiday Resort Yerinde Yemek
Image More +42 fotoğraf
Star Holiday Resort
18, Amarasena Mawatha Güney Sri Lanka Sahili, Hikkaduwa

Star Holiday Resort misafirlere Hikkaduwa bölgesinde, plaj yakınında, Hikkaduwa Plajı ile 4 dakika yürüme mesafesinde ve Jananandharamaya Budist Tapınağı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hikkaduwa Mercan Resifi ile 0,5 mi (0,8 km) ve Hikkaduwa Milli Parkı ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlere her gün ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

15 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz ve kiralık bisiklet bulunmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Oda (Non AC)
Room
Standard Oda (AC)
Room
Oda
Room
Family Oda
Room
Oda
Room
Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x