Star Buzios Guest House

Região Dos Lagos, Búzios
Star Buzios Guest House Öne Çıkan Resim
Star Buzios Guest House Dış Mekan
Star Buzios Guest House İç Mekan
Star Buzios Guest House Kahvaltı
Star Buzios Guest House Kahvaltı
Image More +26 fotoğraf
Star Buzios Guest House
Rua Colina de Jeriba, 6 Geriba Região Dos Lagos, Búzios

Buzios (Praia de Geribá) bölgesindeki Star Buzios Guest House misafirlere Geriba Plajı ve Porto da Barra ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 2,2 mi (3,5 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 3,4 mi (5,5 km) mesafede.

Star Buzios Guest House misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

14 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu pousada otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Birden Çok Yatak
Room
Superior Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x