Bon Bini Pousada

Região Dos Lagos, Búzios
Bon Bini Pousada Öne Çıkan Resim
Bon Bini Pousada Dış Mekan
Bon Bini Pousada Kahvaltı
Bon Bini Pousada Yerinde Yemek
Bon Bini Pousada Oda Manzaraları
Image More +25 fotoğraf
Bon Bini Pousada
Rua Vieira CAmara, Quadra G, Lote 8 Colonia Geriba Região Dos Lagos, Búzios

Bon Bini Pousada misafirlere Buzios (Praia de Geribá) bölgesinde, Geriba Plajı ile 5 dakika yürüyüş mesafesinde ve Porto da Barra ile yaya olarak 14 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pousada otel Rua das Pedras ile 2 mi (3,3 km) ve Joao Fernandes Plajı ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için pousada otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

12 odada minibar ve LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu pousada otelde ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Üç Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Dört Kişilik Oda
Room
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x