Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace

Avusturya Alpleri, Hinterglemm
Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace Genel
Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace Genel
Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace Genel
Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace Genel
Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace Genel
Image More +85 fotoğraf
Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace
Reiterkogelweg 169 Avusturya Alpleri, Hinterglemm

Saalbach-Hinterglemm bölgesindeki Stammhaus Wolf im Hotel Alpine Palace misafirlere dağda, Reiterkogel Cable Car ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Schattberg Express ile 8 dakika mesafede konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu otel Saalbach-Hinterglemm Kayak Merkezi ile 4,9 km (3,1 mi) ve Zell Gölü ile 19,7 km (12,3 mi) mesafede.

Uluslar arası mutfak alanında uzman olan Red Oyster yemek servisi için ideal, bu otelde toplam 7 restoran var; isterseniz oda servisi imkanı da mevcut. Misafirler için belirli günlerde ücretsiz resepsiyon mevcuttur. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

41 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyoda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 açık yüzme havuzu sunulmaktadır. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Saalbach-Hinterglemm bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 10764 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Süit
Design
Design Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda, 1 Tek Kişilik Yatak, Balkon
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat, Dağ Manzaralı (South)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x