St.Lazarus Villa

Decentralized Administration Of The Aegean, Ornos
St.Lazarus Villa Öne Çıkan Resim
St.Lazarus Villa Yerinde Yemek
St.Lazarus Villa Yerinde Yemek
St.Lazarus Villa Yerinde Yemek
St.Lazarus Villa Yerinde Yemek
Image More +55 fotoğraf
St.Lazarus Villa
Agios Lazaros, Mykonos Decentralized Administration Of The Aegean, Ornos

Bu villa misafirlere Mikonos bölgesinde, plaj yakınında, Mikonos Yeni Limanı ve Ege Adaları ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı villa Mykonos Eski Limanı ile 2,7 mi (4,4 km) ve Paradise Beach ile 3,1 mi (5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca villada 24 saat oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Klimalı bu villada şömine ve plazma televizyon ayrıcalığı yaşayın. Size özel, balkon veya veranda vardır. Misafirler için tam boy buzdolabı/dondurucu, fırın ve set üstü ocak olan mutfak. Keyifli vakit geçirmeniz için kablolu TV kanalları ve DVD oynatıcı sunuluyor; ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet var.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve spor salonu bulunmaktadır. Bu villada misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve asansör vardır. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Villa
Villa (Amaltheia)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x