Sport Hotel Europa

Civetta, Italian Alps
Sport Hotel Europa Genel
Sport Hotel Europa Genel
Sport Hotel Europa Genel
Sport Hotel Europa Genel
Sport Hotel Europa Genel
Image More +59 fotoğraf
Sport Hotel Europa
Via Europa 10 Civetta, Italian Alps

Sport Hotel Europa misafirlere Alleghe merkezinde, Dolomit ve Civetta Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 20,6 mi (33,2 km) ve Alleghe Gölü ile 0,1 mi (0,1 km) mesafede.

İtalyan mutfağı sevenler için Ristorantino Sul Lago ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

36 odada buzdolabı ve LCD televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, küvet veya duş, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimize tam donanımlı spada masaj sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca 2 spa küveti sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Ücretsiz kayak pisti servisiyle kısa sürede kayak alanına ulaşın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirlerimiz için tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir. ücretsiz otopark misafirlerimize hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası
Comfort
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Göl Manzaralı
Junior
Junior Süit
Room
Economy İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Üç Kişilik Oda, 1 Yatak Odası
Room
Standard Dört Kişilik Oda, 2 Yatak Odası
Room
Comfort Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x