Hotel Alpenrose

Civetta, Alleghe
Hotel Alpenrose Öne Çıkan Resim
Hotel Alpenrose Dış Mekan
Hotel Alpenrose Dış Mekan
Hotel Alpenrose Dış Mekan
Hotel Alpenrose Dış Mekan
Image More +44 fotoğraf
Hotel Alpenrose
Via Coldai, 85 Civetta, Alleghe

Hotel Alpenrose misafirlere Alleghe bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Dolomit ve Civetta Kayak Alanı yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu kayak dostu otel Cortina d'Ampezzo Kayak Merkezi ile 24,5 mi (39,5 km) ve Alleghe-Pian di Pezze Teleferiği ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Hotel Alpenrose misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 20 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz kayak yapabilir. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için spa küveti ve sauna bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kayak dolabı sunulmaktadır. Ücretsiz kayak servisi kayak alanına ulaşımı kolaylaştırır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Oda
Üç
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x