Spinnaker

Torre Grande
Spinnaker Genel
Spinnaker Öne Çıkan Resim
Spinnaker Dış Mekan
Spinnaker Kahvaltı
Spinnaker Yerinde Yemek
Image More +23 fotoğraf
Spinnaker
Strada Torre Grande Pontile , Torre Grande

Spinnaker misafirlere Oristano bölgesinde, alışveriş merkezi bağlantılı, Spiaggia del Pontile ve Spiaggia di Torregrande ile 10 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı kamp alanı Eolo Scuola di Windsurf ile 0,9 mi (1,4 km) ve Spiaggi della perlite ile 1 mi (1,7 km) mesafede.

Ristorante Spinnaker Spinnaker misafirlerine yemek servisi yapıyor, isterseniz hafif yemek büfesi/şarküteri alternatifi de var. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için buzdolabı olan 76 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere tavan vantilatörü ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca açık tenis kortu ve sezonluk açık havuz mevcuttur. Bu kamp alanında misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için çamaşırhane ve ATM/banka hizmetleri vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
Çadır
Room
Standard Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Karavan

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x