Hotel Lido Beach

Torre Grande
Hotel Lido Beach Genel
Hotel Lido Beach Genel
Hotel Lido Beach Öne Çıkan Resim
Hotel Lido Beach Dış Mekan
Hotel Lido Beach Dış Mekan
Image More +31 fotoğraf
Hotel Lido Beach
Via Bottego 75 , Torre Grande

Oristano bölgesindeki Hotel Lido Beach misafirlere plaj yakınında, Spiaggia di Torregrande ile Eolo Scuola di Windsurf 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Spiaggia del Pontile ile 0,5 mi (0,8 km) ve "Giovanni Marongiu” Kent Arkeoloji Müzesi ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Hotel Lido Beach misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için Akıllı televizyonlar olan 10 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler sezonluk açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir.

Resepsiyon personeli sınırlı saatler içinde hizmet verir. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Üç Kişilik Oda
Room
Dört Kişilik Oda
Room
Oda (Budget)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x