SPH Hotel

Turin
SPH Hotel Genel
SPH Hotel Genel
SPH Hotel Genel
SPH Hotel Genel
SPH Hotel Genel
Image More +42 fotoğraf
SPH Hotel
Piazza Pietro Francesco Guala 143 , Turin

Turin (Lingotto) bölgesindeki SPH Hotel misafirlere Damanhur - Templi dell'Umanita ve Palazzo del Lavoro ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu rezidans Torino Mısır Müzesi ile 5 mi (8 km) ve Allianz Stadyumu ile 14,6 mi (23,4 km) mesafede.

Misafirlere her gün 7.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 83 klimalı odada küçük mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve set üstü ocak bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için dijital TV kanalları olan 24-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için kiralık bisiklet, ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon bulunmaktadır. Bu rezidansta misafilere otomatik satış makinesi ve bisiklet saklama alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Turin bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu rezidans misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Stüdyo
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x