Speke Apartments Wampewo

Central Kampala
Speke Apartments Wampewo Genel
Speke Apartments Wampewo Genel
Speke Apartments Wampewo Genel
Speke Apartments Wampewo Genel
Speke Apartments Wampewo Genel
Image More +100 fotoğraf
Speke Apartments Wampewo
Plot No 19-21, Wampewo Avenue Kololo , Central Kampala

Bu apart otel misafirlere Kampala merkezinde, Uganda Golf Sahası ve Owino Market/Kampala ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Uganda Cumhuriyeti Parlamentosu ile 0,9 mi (1,5 km) ve Kibuli Camisi ile 1,5 mi (2,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Bu ayrı ayrı döşenmiş apart dairede mutfak, buzdolabı ve fırın var. Size özel, balkon veya veranda vardır. Kablolu ve kablosuz internet erişimi ücretsizdir, ayrıca keyifli vakit geçirmeniz için uydu kanalları izlenebilen bir 55-inç LED televizyon var. Misafirlerin konforu için telefon, emanet kasası ve masa sunulmaktadır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için sağlık kulübü, açık havuz ve spa küveti bulunmaktadır. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve kuaför sunulmaktadır.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x