The Explorers Hub

Central Kampala
The Explorers Hub Genel
The Explorers Hub Dış Mekan
The Explorers Hub Dış Mekan
The Explorers Hub Dış Mekan
The Explorers Hub Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
The Explorers Hub
Plot 4, Lower Kololo Terrace , Central Kampala

Kampala bölgesindeki The Explorers Hub konaklamanızda, Uganda Golf Sahası ve İngiliz Yüksek Komiserliği ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Victoria Gölü ile 7,9 mi (12,7 km) ve The Acacia Mall Alışveriş Merkezi ile 1,1 mi (1,8 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 22 klimalı odada düz ekran televizyon mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve terlik vardır. Misafirlerimize telefon, ücretsiz şişe su ve tavan vantilatörü gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Business
Business Oda
Standard
Standard Oda
Room
Premium Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x