Spacious Apartments Boa Vista

Sal Rei
Spacious Apartments Boa Vista Öne Çıkan Resim
Spacious Apartments Boa Vista Oda Düzeni
Spacious Apartments Boa Vista Oda Düzeni
Spacious Apartments Boa Vista Oda Düzeni
Spacious Apartments Boa Vista Oda Düzeni
Image More +10 fotoğraf
Spacious Apartments Boa Vista
Joao Cristovao , Sal Rei

Spacious Apartments Boa Vista misafirlere Boa Vista merkezinde, Estoril Plajı yakınında ve Praia de Cruz ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chapel of Our Lady of Fatima ile 1,8 mi (2,9 km) ve Praia da Chave ile 5,4 mi (8,7 km) mesafede.

Spacious Apartments Boa Vista misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.00 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 5 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Yatağınızda kaliteli yatak takımı bulunur ve tüm odalarda Tek Kişilik çekyat vardır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için LCD televizyon, uydu kanalları ve ücretli kablosuz İnternet vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için havaalanından otele ücretsiz transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Apart
Apart Daire, 1 Yatak Odası, Dağ Manzaralı
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası, Dağ Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x