Ca Madeira

Sal Rei
Ca Madeira Genel
Ca Madeira Öne Çıkan Resim
Ca Madeira Dış Mekan
Ca Madeira Dış Mekan
Ca Madeira Dış Mekan
Image More +75 fotoğraf
Ca Madeira
Joao Cristovoa Sal Rei , Sal Rei

Ca Madeira misafirlere Boa Vista bölgesinde, plaj yakınında, Estoril Plajı ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Praia de Cruz ile yaya olarak 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan otel Chapel of Our Lady of Fatima ile 1,8 mi (2,9 km) ve Praia da Chave ile 5,5 mi (8,8 km) mesafede.

Misafirlere her gün 8.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 8 odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Odada ücretsiz kablolu İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ayrı oturma alanı gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca istek üzerine oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için ücretsiz gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Apart Daire
Room
Luxury Apart Daire, 2 Yatak Odası, Okyanus Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x