Sozer Hotel

Kuşadası, Aydın
Sozer Hotel Genel
Sozer Hotel Genel
Sozer Hotel Plaj
Sozer Hotel Havuz
Sozer Hotel Plaj
Image More +14 fotoğraf
Sozer Hotel
Ataturk Blv. No:68 Kuşadası, Aydın

Kuşadası'nın merkezinde denize sıfır konumuyla hizmet veren Sozer Hotel; modern olanakları, güler yüzlü personelleri ve leziz yemekleriyle huzurlu bir Ege tatili vadediyor. Eğlence ve alışveriş mekanlara oldukça yakın olan otel bölgeyi tanımak isteyenler için iyi bir başlangıç noktası. Maket Köy, Çamlık Buharlı Lokomotif Müzesi, Efes Harabeleri ve Artemis Tapınağı gibi turistik gezi mekanlarına kısa bir araba yolculuğu ile ulaşabilirsiniz.

Otelde deniz ve doğa manzaralı 90 oda bulunuyor. Konforlu bir tatil için özenle hazırlanan otelin odalarında standart olarak özel banyo, klima, uydu kanallı televizyon ve telefon yer alıyor. Kış sezonunda yerden ısıtma sistemini kullanabileceğiniz otelin odalarında yazın temiz havanın keyfini çıkarabileceğiniz balkonlar var.  Otelin her alanından rahatlıkla Wİ-Fİ'ye bağlanarak dünya gündemini takip edebilirsiniz. 

Tüm gün otelin bahçesindeki havuzda veya hemen önündeki kumlu plajda suyun tadını doya doya çıkardıktan sonra günün yorgunluğunu atabileceğiniz restoranlara sahip olan otelde gurme şefler tarafından pişirilen yemekler servis ediliyor. Otelin teras barında eşsiz manzara eşliğinde en sevdiğiniz kokteylleri yudumlayabilirsiniz. 

Kuşadası merkezine 1,0 km

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Economy
Economy Double Room, No Balcony
Üç
Üç Kişilik Oda
Large
Large Room
Tek
Tek Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x