SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA

Evasion Mont Blanc, Saint-Gervais-les-Bains
SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA Genel
SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA Genel
SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA Genel
SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA Öne Çıkan Resim
SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA Dış Mekan
Image More +77 fotoğraf
SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA
401 Rue du Mont Joly Evasion Mont Blanc, Saint-Gervais-les-Bains

SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA misafirlere Saint-Gervais-les-Bains bölgesinde, kayak teleferiklerinin yakınında, Saint-Gervais Kayak Merkezi ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve St. Gervais Gondola teleferiği ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Mont Blanc ile 19,7 mi (31,7 km) ve Megeve Kayak Merkezi ile 6,2 mi (10 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

SOWELL HÔTELS Mont Blanc & SPA misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 13.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

84 oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimiz için telefon bulunmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz, spa küveti ve sauna dâhil dinlenme olanaklarından yararlanmayı unutmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve kayak dolabı sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş ve hızlı çıkış vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Tek
Tek Büyük Yataklı Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Club
Club Üç Kişilik Oda
Classic
Classic Üç Kişilik Oda
Dört
Dört Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x