Saint-Gervais Hotel and Spa

Evasion Mont Blanc, Saint-Gervais-les-Bains
Saint-Gervais Hotel and Spa Genel
Saint-Gervais Hotel and Spa Genel
Saint-Gervais Hotel and Spa Genel
Saint-Gervais Hotel and Spa Genel
Saint-Gervais Hotel and Spa Genel
Image More +31 fotoğraf
Saint-Gervais Hotel and Spa
680 RUE DU MONT LACHAT Evasion Mont Blanc, Saint-Gervais-les-Bains

Saint-Gervais Hotel and Spa konaklamanızda Saint-Gervais-les-Bains bölgesinde, Saint-Gervais Kaplıcaları ile 5,1 km (3,2 mi) ve Megeve Kayak Merkezi ile 12,6 km (7,8 mi) mesafede olacaksınız. Bu kayak dostu otel Chamonix - Planpraz Kayak Teleferiği ile 23,6 km (14,7 mi) ve Aiguille du Midi Teleferiği ile 23,9 km (14,8 mi) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 75 oda mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Otelde misafirlere masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı sunulmaktadır. Kayak alanına yürüme mesafesindeki bu otelde ayrıca kapalı havuz ve spa küveti sunulmaktadır. Bu Art Deco stili otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Saint-Gervais-les-Bains bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 1324 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak
Classic
Classic Triple Room (1 double bed and 1 single sleeping couch)
Superior
Superior Oda (2 single bed and single chair bed)
Junior
Junior Süit, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat
Süit
Süit (1 double bed and 2 singles)
Room
Superior Oda, 2 Tek Kişilik Yatak
Superior
Superior Oda, 1 Çift Kişilik Yatak ve Çekyat

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x