Sovereign Beach Hotel - All Inclusive

Decentralized Administration Of The Aegean, İraklides
Sovereign Beach Hotel - All Inclusive Genel
Sovereign Beach Hotel - All Inclusive Genel
Sovereign Beach Hotel - All Inclusive Genel
Sovereign Beach Hotel - All Inclusive Genel
Sovereign Beach Hotel - All Inclusive Genel
Image More +210 fotoğraf
Sovereign Beach Hotel - All Inclusive
Kardamena Decentralized Administration Of The Aegean, İraklides

Sovereign Beach Hotel - All Inclusive misafirlere İstanköy bölgesinde, plajda, Ege Adaları yakınında ve The Folklore Museum ile 2 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 5 yıldızlı resort otel Tigaki Plajı ile 13,8 mi (22,1 km) ve Cennet Plajı ile 12,7 mi (20,4 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Sovereign Beach Hotel - All Inclusive içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 185 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Odada ücretli kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Spada misafirlerimize masaj, vücut bakımı ve yüz bakımı hizmeti sunulmaktadır. Açık tenis kortları, sağlık kulübü ve kapalı havuz gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu resort otelde ayrıca kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) sunulmaktadır. Gününüzü alışveriş yaparak geçirmek istiyorsanız, ücretsiz ulaşım servisinden yararlanabilirsiniz.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve feribot terminaline gidiş geliş servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

İki
İki Ayrı Yataklı Oda, Deniz Manzaralı
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Tek
Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Kullanımı, Zemin Kat
Dört
Dört Kişilik Oda, Deniz Manzaralı
Bungalov,
Bungalov, Bahçe Manzaralı, Zemin Kat
Bungalov,
Bungalov, 2 Yatak Odası, Deniz Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Bahçe Manzaralı
Üç
Üç Kişilik Oda, Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x