Cleopatra Superior

Decentralized Administration Of The Aegean, İraklides
Cleopatra Superior Genel
Cleopatra Superior Genel
Cleopatra Superior Genel
Cleopatra Superior Öne Çıkan Resim
Cleopatra Superior Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Cleopatra Superior
Kardamaina Decentralized Administration Of The Aegean, İraklides

Cleopatra Superior misafirlere İstanköy bölgesinde, plaj yakınında, Ege Adaları ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve The Folklore Museum ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Tigaki Plajı ile 12,9 mi (20,8 km) ve Cennet Plajı ile 11,8 mi (19,1 km) mesafede.

Bu otel misafirlere her şey dâhil fiyatlar sunmaktadır. Her şey dâhil fiyatlara otel restoranlarındaki servis edilen yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda yemek servisi, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içkiler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere yemek servisi yapılan restoran var, ayrıca 2 kahve dükkânında veya kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için otelde belirli saatlerde oda servisi imkanı sunuluyor. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 2 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimiz için açık büfe dâhildir.

71 klimalı oda mevcuttur. Odalarda özel mobilyalı balkonlu bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda küvet veya duş ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, kapalı havuz ve spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, bebek bakımı (ücretli) ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon, Bahçe Manzaralı
Oda
Oda (Flexible)
Family
Family Oda, Bahçe Manzaralı
Superior
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Havuz Manzaralı
Executive
Executive Oda, Deniz Manzaralı
Honeymoon
Honeymoon Süit (Spa Bath)
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Balkon

Otel Özellikleri

Tesis Çevresindeki Yerler

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x