Southside Bed and Breakfast

Bişkek
Southside Bed and Breakfast Genel
Southside Bed and Breakfast Genel
Southside Bed and Breakfast Genel
Southside Bed and Breakfast Öne Çıkan Resim
Southside Bed and Breakfast Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Southside Bed and Breakfast
Sukhomlinova 6 , Bişkek

Bişkek bölgesindeki Southside Bed and Breakfast konaklamanızda, Ulusal Onkoloji Merkezi ve Ortosay Pazarı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Kırgız Devleti Kültür Fizik ve Spor Akademisi ile 1,4 mi (2,3 km) ve Zafer Parkı ile 1,9 mi (3,1 km) mesafede.

Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Günlük olarak oda/kat hizmeti verilir, ütü/ütü masası ve beşik/çocuk yatağı (ücretsiz) istenebilir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde misafirlere tur/bilet desteği, piknik alanı ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için hızlı giriş, hızlı çıkış ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Stüdyo, Küçük Mutfak
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Family
Family Oda, Asma Kat
Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x