Discovery Hotel

Bişkek
Discovery Hotel Öne Çıkan Resim
Discovery Hotel Dış Mekan
Discovery Hotel Dış Mekan
Discovery Hotel İç Mekan
Discovery Hotel İç Mekan
Image More +36 fotoğraf
Discovery Hotel
31, Orenburgskiy side street , Bişkek

Bişkek bölgesindeki Discovery Hotel konaklamanızda, Manas Meydanı ve Meşe Parkı ile 5 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı otel Dordoy Bazaar ile 1,7 mi (2,7 km) ve Dubovy Park ile 1,7 mi (2,7 km) mesafede.

Modern Avrupa mutfağı sevenler için Discovery ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 40 klimalı oda buzdolabı ve plazma televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize emanet kasası, masa ve telefon ile ücretsiz şehir içi telefon görüşmesi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Standard
Standard Tek Kişilik Oda
Superior
Superior İki Ayrı Yataklı Oda
Deluxe
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x