Southern Sun Maputo

Maputo
Southern Sun Maputo Genel
Southern Sun Maputo Genel
Southern Sun Maputo Genel
Southern Sun Maputo Genel
Southern Sun Maputo Genel
Image More +72 fotoğraf
Southern Sun Maputo
Avenida da Marginal 4016 , Maputo

Maputo bölgesindeki Southern Sun Maputo misafirlere okyanus kıyısında, Eduardo Mondlane Üniversitesi ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Fish Market ile 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Vila Algarve ile 1,9 mi (3 km) ve Shopping 24 Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,8 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Evolve restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

269 oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve bebek bakımı (ücretli) vardır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi istek üzerine ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Room
Superior Oda
Room
Executive Oda
Room
Süit
Room
Presidential Süit
Room
Premium Oda
Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x