Sommerschield Guest House & Restaurant

Maputo
Sommerschield Guest House & Restaurant Genel
Sommerschield Guest House & Restaurant Genel
Sommerschield Guest House & Restaurant Genel
Sommerschield Guest House & Restaurant Öne Çıkan Resim
Sommerschield Guest House & Restaurant Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Sommerschield Guest House & Restaurant
148 Rua Beijo da Mulata , Maputo

Sommerschield Guest House & Restaurant misafirlere Maputo (Sommerschield) bölgesinde, Eduardo Mondlane Üniversitesi ile 1 dakika sürüş mesafesinde ve Fish Market ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Vila Algarve ile 2,3 mi (3,7 km) ve Geology Museum ile 2,4 mi (3,9 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için Sommerschield restoranı ideal, bu restoran uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün tam servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 8 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Oteldeki masaj ile yorgunluk atın veya açık havuz gibi dinlenme imkânlarından yararlanın. Bu pansiyonda ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve ortak alanda televizyon sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Executive
Executive Oda
Room
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Tek Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x