Southern Palms Beach Club

Dover
Southern Palms Beach Club Genel
Southern Palms Beach Club Genel
Southern Palms Beach Club Genel
Southern Palms Beach Club Genel
Southern Palms Beach Club Öne Çıkan Resim
Image More +36 fotoğraf
Southern Palms Beach Club
St. Lawrence Gap , Dover

Southern Palms Beach Club misafirlere St. Lawrence Gap bölgesinde, plajda, Dover Plajı ile Kaplumbağa Plajı 5 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu plaj olan resort otel Rockley Plajı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 3,3 mi (5,2 km) mesafede.

Otelin yerel mutfak alanında uzman restoranı Garden Terrace Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

2 açık yüzme havuzu ile keyifli anlar sizi bekliyor, isterseniz açık tenis kortları ve spor salonu dâhil diğer dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu Koloniyel stili resort otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Resort otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit
Room
Oda (Garden or Pool View)
Room
Oda, Okyanus Manzaralı
Room
Luxury Süit, 1 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x