Harlem B & B

Dover
Harlem B & B Öne Çıkan Resim
Harlem B & B Dış Mekan
Harlem B & B Dış Mekan
Harlem B & B Dış Mekan
Harlem B & B Dış Mekan
Image More +58 fotoğraf
Harlem B & B
St Lawrence Gap & Paradise Gap , Dover

Harlem B & B misafirlere St. Lawrence Gap bölgesinde, plaj yakınında, Dover Plajı ile 1 dakika yürüme mesafesinde ve Kaplumbağa Plajı ile yaya olarak 6 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu oda ve kahvaltı sunan otel Rockley Plajı ile 1,6 mi (2,5 km) ve Birleşik Devletler Elçilik Binası ile 3,3 mi (5,3 km) mesafede.

Oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlerimize ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 10 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu oda ve kahvaltı sunan otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Oda, Özel Banyo, Zemin Kat
Signature
Signature Oda, 1 Çift Kişilik Yatak, Özel Banyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Premium
Premium Oda, 2 Büyük (Queen) Boy Yatak, Özel Banyo, Kısmi Deniz Manzaralı
Standard
Standard Oda, Özel Banyo
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Özel Banyo, Kısmi Deniz Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x