South Lake Resort Koggala

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
South Lake Resort Koggala Genel
South Lake Resort Koggala Genel
South Lake Resort Koggala Genel
South Lake Resort Koggala Öne Çıkan Resim
South Lake Resort Koggala Dış Mekan
Image More +53 fotoğraf
South Lake Resort Koggala
Kathaluwa Ahangama Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

South Lake Resort Koggala misafirlere Koggala bölgesinde, plaj yakınında, Koggala Gölü ile 2 dakika yürüme mesafesinde ve Kabalana Plajı ile yaya olarak 13 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Unawatuna Plajı ile 6,4 mi (10,3 km) ve Mirissa Plajı ile 10,8 mi (17,5 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Misafirlere içecek servisi olan bar/oturma salonu veya havuz kenarı barı bulunuyor. Misafirlerimize ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

24 odada minibar ve DVD oynatıcı mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir ve tren istasyonundan alma hizmeti ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Bahçe Manzaralı
Room
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x