Mandalay

Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa
Mandalay Genel
Mandalay Genel
Mandalay Genel
Mandalay Öne Çıkan Resim
Mandalay Dış Mekan
Image More +30 fotoğraf
Mandalay
Giniwella Road Kathaluwa, Ahangama Güney Sri Lanka Sahili, Habaraduwa

Bu villa misafirlere Koggala bölgesinde, golf sahasına yakın, Koggala Gölü yakınında ve Kabalana Plajı ile 3 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu golf dostu villa Unawatuna Plajı ile 6,7 mi (10,8 km) ve Mirissa Plajı ile 11,1 mi (17,9 km) mesafede.

Villada belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Havuz kenarı barında misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirler için villada DVD oynatıcı ve düz ekran televizyon vardır. Size özel, balkon vardır. Keyifli vakit geçirmeniz için ücretsiz kablosuz İnternet ve uydu kanalları var. Misafirler için özel banyoda duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirler açık havuz gibi dinlenme fırsatlarından yararlanabilir veya zemin katta teras ve bahçe keyfiyle manzaranın tadını çıkartabilir. Bu villada ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için valiz dolabı ve çamaşırhane vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Villa, 3 Yatak Odası, Göl Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x