Sorrento Comfort Rooms

(area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento
Sorrento Comfort Rooms Öne Çıkan Resim
Sorrento Comfort Rooms Dış Mekan
Sorrento Comfort Rooms Dış Mekan
Sorrento Comfort Rooms Oda Manzaraları
Sorrento Comfort Rooms Oda Manzaraları
Image More +20 fotoğraf
Sorrento Comfort Rooms
Corso Italia 367 (area) Sorrento Coast (sorrento Kıyısı), Sorrento

Sorrento Comfort Rooms misafirlere Sorrento bölgesinde, plaj yakınında, Piazza Tasso ve Corso Italia ile 10 dakika yürüme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Pompeii Arkeoloji Parkı ile 15,4 mi (24,8 km) ve Mount Vesuvius - Pompei (bölge) ile 20,3 mi (32,7 km) mesafede.

Sorrento Comfort Rooms misafirlerine yemek servisi yapan hafif yemek büfesi/şarküteri vardır. Oteldeki havuz kenarı barı misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler minibar ve düz ekran televizyon bulunan 3 ayrı ayrı dekore edilmiş odada evlerinin konforunu yaşayabilir. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için dijital TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spor salonu ve sezonluk açık havuz dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Sigara İçilmez
Economy
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Sigara İçilmez, Balkon
Room
Comfort Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Teras

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x