Sono Belle Hai Phong

Kuzey Vietnam, Haiphong
Sono Belle Hai Phong Genel
Sono Belle Hai Phong Genel
Sono Belle Hai Phong Genel
Sono Belle Hai Phong Öne Çıkan Resim
Sono Belle Hai Phong Dış Mekan
Image More +35 fotoğraf
Sono Belle Hai Phong
Luu Kiem, Thuy Nguyen Kuzey Vietnam, Haiphong

Sono Belle Hai Phong misafirlere Hai Phong (Thuy Nguyen) bölgesinde, Trang Kenh Tapınağı ile 7,2 mi (11,5 km) mesafede ve Conference Center Hai Phong ile 8,6 mi (13,9 km) mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel Hai Phong Müzesi ile 8,8 mi (14,1 km) ve Queen of the Rosary Cathedral ile 8,8 mi (14,1 km) mesafede.

Otelde 4 restoran misafirlere yemek servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut. Oteldeki 2 bar/dinlenme salonu misafirlere içecek servisi yapıyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 138 klimalı oda minibar ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarını kaçırmayın. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Family
Family Süit
Room
Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak
Room
Süit
Room
Superior Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x