Sonesta Anaheim Resort Area

Güney Kaliforniya, Anaheim
Sonesta Anaheim Resort Area Genel
Sonesta Anaheim Resort Area Genel
Sonesta Anaheim Resort Area Genel
Sonesta Anaheim Resort Area Genel
Sonesta Anaheim Resort Area Genel
Image More +30 fotoğraf
Sonesta Anaheim Resort Area
1915 S Manchester Ave Güney Kaliforniya, Anaheim

Anaheim (Anaheim Resort) bölgesindeki Sonesta Anaheim Resort Area Anaheim Kongre Merkezi ve Downtown Disney® District alışveriş ve eğlence merkezi 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Disneyland® Park ile 2,9 mi (4,6 km) ve Disney California Adventure® Parkı ile 2,9 mi (4,7 km) mesafede.

Amerika mutfağı sevenler için The Burger Place ideal; otelin restoranı misafirlere içecek servisi yapılan bar/oturma salonu ile dikkat çekiyor. Ayrıca misafirler için kahve dükkânında/kafede yemek servisi de yapılıyor. Tam kahvaltı servisi hafta içi 6.00 ve 10.00, hafta sonu 6.00 ve 10.00 arasında ücretli olarak yapılmaktadır.

Misafirler için LCD televizyon olan 264 oda mevcuttur. Pillowtop/yastık üstlü yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, duş/küvet kombinasyonu, lüks banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için açık havuz, spa küveti ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı ve genel oturma odası sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık ofis, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Anaheim bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 2288 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Preferred King)
Süit,
Süit, Birden Çok Yatak (Kids Suite One Queen with Bunk Bed)
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (Fireworks View Two Doubles)
Room
Deluxe Oda, 2 Çift Kişilik Yatak (Deluxe Two Doubles)
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Engellilere Uygun (Mobility Tub)
Room
Deluxe Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Deluxe King)
Room
Oda, 2 Çift Kişilik Yatak, Engellilere Uygun (Mobility Roll in Shower)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x