Somerset Sudirman Jakarta

Cava, Cakarta
Somerset Sudirman Jakarta Genel
Somerset Sudirman Jakarta Genel
Somerset Sudirman Jakarta Öne Çıkan Resim
Somerset Sudirman Jakarta Dış Mekan
Somerset Sudirman Jakarta Dış Mekan
Image More +38 fotoğraf
Somerset Sudirman Jakarta
Jalan Karet Pasar Baru Barat V No.92 Bendungan Hilir Cava, Cakarta

Somerset Sudirman Jakarta size Cakarta merkezinde, Golden Triangle (Altın Üçgen) ile 4 dakika yürüyüş ve Balai Sidang Cakarta Kongre Merkezi ile 14 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 2,3 mi (3,7 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 10,3 mi (16,6 km) mesafede.

Somerset Sudirman Jakarta içindeki 2 restoran yemek servisi yapmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 177 klimalı odada LED televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Banyolarda bide ve saç kurutma makinesi vardır.

Sauna ve spor salonu dâhil dinlenme olanaklarından mutlaka yararlanın. Bu otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve barbekü ızgaraları sunulmaktadır.

Misafirler için lobide ücretsiz gazete servisi, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Executive
Executive Stüdyo, 2 Tek Kişilik Yatak
Executive
Executive Oda, 3 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Premier
Premier Oda, 3 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası
Deluxe
Deluxe Oda, 3 Yatak Odası
Classic
Classic Oda, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Süit
Executive
Executive Oda (Double)
Executive
Executive Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x