Somerset Grand Citra Jakarta

Cava, Kuningan
Somerset Grand Citra Jakarta Genel
Somerset Grand Citra Jakarta Genel
Somerset Grand Citra Jakarta Genel
Somerset Grand Citra Jakarta Genel
Somerset Grand Citra Jakarta Genel
Image More +41 fotoğraf
Somerset Grand Citra Jakarta
Jalan Prof Dr Satrio Kav 1 Cava, Kuningan

Somerset Grand Citra Jakarta misafirlere Cakarta merkezinde, Golden Triangle (Altın Üçgen) ve Lotte Shopping Avenue Alışveriş Merkezi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu apart daire Grand Indonesia Alışveriş Merkezi ile 3 mi (4,7 km) ve Taman Mini Indonesia Indah (Minyatür Endonezya) ile 9,1 mi (14,7 km) mesafede.

Asya mutfağı seven misafirler için The Den by Kalaha ideal; apart dairede yemek servisi yapan 2 restoran bulunuyor, ayrıca isteyen misafirler için belirli saatlerde oda servisi var. Hafif yemek servisi 2 kahve dükkânında veya kafede yapılıyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 6.00 ve 10.00 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 164 odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 55-cm LED televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Ayrı küvet ve duş olan banyolarda derin küvetler ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır.

Otelde sunulan vücut bakımı ve yüz bakımı ile yorgunluk atın. Sağlık kulübü, açık havuz ve açık tenis kortu gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu apart dairede misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve atari salonu/oyun odası sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, hızlı giriş ve lobide ücretsiz gazete servisi mevcuttur. Cakarta bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu apart otel misafirlerimize 1399 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Deluxe
Deluxe Oda, 2 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 1 Yatak Odası
Executive
Executive Oda, 3 Yatak Odası
Classic
Classic Oda, 1 Yatak Odası
Premier
Premier Oda, 1 Yatak Odası
Classic
Classic Oda, 2 Yatak Odası
Premier
Premier Oda, 3 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 1 Yatak Odası
Room
Executive Oda, 2 Yatak Odası
Room
Deluxe Oda, 3 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x