Solymar Makadi Sun - All inclusive

Kızıldeniz Kıyısı, Makadi Bay
Solymar Makadi Sun - All inclusive Genel
Solymar Makadi Sun - All inclusive Genel
Solymar Makadi Sun - All inclusive Genel
Solymar Makadi Sun - All inclusive Genel
Solymar Makadi Sun - All inclusive Öne Çıkan Resim
Image More +27 fotoğraf
Solymar Makadi Sun - All inclusive
Makadi resort Kızıldeniz Kıyısı, Makadi Bay

Makadi Bay bölgesindeki Solymar Makadi Sun - All inclusive konaklamanızda, Big Dayz Water Sport Center ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu 4 yıldızlı resort otel Mahmya ile 20,8 mi (33,5 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 22,2 mi (35,8 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapılan Bella Luna Restaurant restoranı uluslar arası mutfak alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi mevcut. Misafirler için içecek servisi yapılan bar/oturma salonu, plaj bar veya havuz kenarı barı vardır.

145 odada minibar ve düz ekran televizyon mevcuttur. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Golf sahasında atış alıştırması yapın veya özel plajda güneşin tadını çıkartın. Bu resort otelde ayrıca danışma (concierge) hizmetleri ve otelde hediyelik eşya dükkânı/gazete standı sunulmaktadır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak
Room
Superior Oda, 1 Tek Kişilik Yatak
Room
Family Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x