Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive

Kızıldeniz Kıyısı, Makadi Bay
Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive Genel
Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive Genel
Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive Genel
Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive Öne Çıkan Resim
Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive Golf
Image More +32 fotoğraf
Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive
Madinat Makadi, Safaga Road P.O. Box 178 Kızıldeniz Kıyısı, Makadi Bay

Jaz Makadi Saraya Palms - All Inclusive misafirlere Makadi Bay bölgesinde, golf sahasına yakın ve Big Dayz Water Sport Center ile 11 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı resort otel Mahmya ile 20,7 mi (33,3 km) ve New Marina (Yeni Marina) ile 22,2 mi (35,7 km) mesafede.

Bu konaklama yeri, her şey dâhil oteldir. Fiyatlara otelde sunulan yiyecek ve içecekler dâhildir. Bazı restoranlarda, özel yemekler ve yemek çeşitleri, bazı içecekler ve diğer hizmetler için ücret alınabilir.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Shams main Restaurant misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca 24 saat oda servisi mevcut. Misafirlere içecek servisi yapan havuz kenarı barı ve 4 bar/dinlenme salonu bulunmaktadır. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 102 klimalı odada minibar mevcuttur. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Misafirlerimiz için özel plajımız vardır. Ayrıca ücretli su parkı ve açık havuz mevcuttur. Bu resort otelde misafirler için ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve balo salonu vardır. Misafirler (ücretli) bölge servisini kullanarak yakındaki noktalara ulaşabilir.

Misafirler için hızlı çıkış, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit,
Süit, 1 Yatak Odası
Süit,
Süit, 3 Yatak Odası
Room
Stüdyo
Room
Süit, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x