Soleil Inn Atlixco

Atlixco
Soleil Inn Atlixco Genel
Soleil Inn Atlixco Öne Çıkan Resim
Soleil Inn Atlixco Dış Mekan
Soleil Inn Atlixco Dış Mekan
Soleil Inn Atlixco Dış Mekan
Image More +39 fotoğraf
Soleil Inn Atlixco
Calle 19 Norte 1409, Solares Chicos , Atlixco

Atlixco bölgesindeki Soleil Inn Atlixco konaklamanızda, Megaviveros Plant Nursery ve Cerro de São Miguel Viewpoint ile 15 dakika yürüyüş mesafesinde konaklayacaksınız. Bu otel Hermita San Miguel Arcangel ile 0,7 mi (1,1 km) ve Convento de San Francisco ile 0,7 mi (1,2 km) mesafede.

Otelin uluslar arası mutfak alanında uzman restoranı Cafe Bar misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi mevcut.

Misafirler için 25 klimalı odada plazma televizyon mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Açık havuz gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya bahçe ile manzaranın tadını çıkartın. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için ofis ve 24 saat açık resepsiyon vardır. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Family
Family Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x