Solaris Apartment Kassiopi

Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kassiopi
Solaris Apartment Kassiopi Genel
Solaris Apartment Kassiopi Genel
Solaris Apartment Kassiopi Genel
Solaris Apartment Kassiopi Öne Çıkan Resim
Solaris Apartment Kassiopi Dış Mekan
Image More +102 fotoğraf
Solaris Apartment Kassiopi
Kassiopi Mora, Batı Yunanistan Ve İyonya Merkezi Olmayan İdaresi, Kassiopi

Solaris Apartment Kassiopi konaklamanızda Korfu bölgesinde, plaj yakınında, Kalamionas Plajı ve Imerolia Beach ile 10 dakika yürüme mesafesinde olacaksınız. Bu apart daire Avlaki Beach ile 2,7 km (1,7 mil) ve İkinci St. Spyridon Plajı ile 7,8 km (4,8 mil) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda ve havuz kenarı barında misafirlere içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.30 ve 11.00 arasında ücretli İngiliz kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 17 ayrı ayrı dekore edilmiş odada mutfak, buzdolabı ve fırınlar mevcuttur. Odanızda bir Select Comfort yatak bulunur. Odalarda özel mobilyalı balkon veya avlu bulunur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için 28 inç düz ekran televizyon sunulur.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu apart dairede misafirler için ayrıca danışma (concierge) hizmetleri, atari salonu/oyun odası ve düğün organizasyonu hizmeti vardır.

Misafirler için valiz dolabı, çamaşırhane ve kütüphane mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir. Ayrıca ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Stüdyo
Superior
Superior Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Family Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Superior Apart Daire, 2 Yatak Odası
Room
Studio (First Floor)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x