Sol Hotel

Sotavento Islands, Praia
Sol Hotel Genel
Sol Hotel Öne Çıkan Resim
Sol Hotel Dış Mekan
Sol Hotel Dış Mekan
Sol Hotel İç Mekan
Image More +48 fotoğraf
Sol Hotel
Meio de Achada Santo Antonio Sotavento Islands, Praia

Sol Hotel misafirlere Praia bölgesinde, okyanus kıyısında, Quebra Canela Plajı ve Prainha Plajı ile 15 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Estadio da Varzea ile 1,3 mi (2 km) ve Dona Maria Pia Deniz Feneri ile 1,3 mi (2,1 km) mesafede.

Otelin restoranı misafirlere öğle yemeği veya akşam yemeği servisi yapıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 7.30 ve 10.30 arasında ücretsiz tam kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimiz için 20 klimalı odada ısıtmalı zemin ve düz ekran televizyon vardır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Superior
Superior Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Tek Kişilik Oda
İki
İki Ayrı Yataklı Oda
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x