SOHO Residence

Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh
SOHO Residence Öne Çıkan Resim
SOHO Residence Dış Mekan
SOHO Residence İç Mekan
SOHO Residence Kahvaltı
SOHO Residence Kahvaltı
Image More +46 fotoğraf
SOHO Residence
#425, st.310, Boeung Keng Kang II Tuol Sleng area Mekong Alçak Bölgeleri, Phnom Penh

SOHO Residence misafirlere Phnom Penh merkezinde, Tuol Sleng Soykırım Müzesi ve Wat Moha Montrei ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama olanağı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Merkez Pazarı ile 1,5 mi (2,5 km) ve Nehir Kıyısı ile 1,6 mi (2,6 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca otelin kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılıyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 45 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda saç kurutma makinesi ve bornoz vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Misafirlerimiz açık havuz, sauna ve spor salonu gibi eğlenme ve dinlenme imkânlarımızdan yararlanabilir. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, lobide ücretsiz gazete servisi ve kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Junior
Junior Süit (Soho)
Family
Family Süit (Soho)
Room
Stüdyo (Soho)

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x