Soggiorno Michelangelo

Floransa
Soggiorno Michelangelo Genel
Soggiorno Michelangelo Genel
Soggiorno Michelangelo Öne Çıkan Resim
Soggiorno Michelangelo İç Mekan
Soggiorno Michelangelo İç Mekan
Image More +22 fotoğraf
Soggiorno Michelangelo
Via Fra' Bartolomeo 24 , Floransa

Soggiorno Michelangelo size Floransa merkezinde, Tarihi Merkezi - Kent Merkezi ve Vecchio Gölü ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu aile dostu oda ve kahvaltı sunan otel Santa Maria del Fiore Katedrali ile 2 mi (3,3 km) ve Piazza del Duomo ile 2 mi (3,3 km) mesafede.

Soggiorno michelangelo yemek servisi için ideal, ayrıca oda ve kahvaltı sunan otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirler için düz ekran televizyon olan 6 oda mevcuttur. Select Comfort yatağınızda kuştüyü yorgan ve kaliteli yatak takımı bulunur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve bide vardır.

Çatı katında teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, limuzin hizmeti ve hızlı çıkış mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Deluxe Oda
Room
Family Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Otel Kuralları

Yakınındaki Oteller

x