Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel

Hangzhou
Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel Genel
Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel Genel
Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel Genel
Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel Genel
Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel Genel
Image More +55 fotoğraf
Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel
No 485 Mingxing Road Xiaoshan Area , Hangzhou

Sofitel Hangzhou Yingguan Hotel misafirlere Hangzhou (Xiaoshan) bölgesinde, Hangzhou Olympic Sports Center ile 4 dakika sürüş mesafesinde ve Hangzhou Şehir Planlama Sergi Salonu ile 7 dakika mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4,5 yıldızlı otel West Lake ile 8,5 mi (13,6 km) ve Crazy Appleland eğlence parkı ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Öğle yemeği veya akşam yemeği servisi için TERROIR restoranı ideal, bu restoran Çin mutfağı alanında uzman. Ayrıca kahve dükkânında/kafede yemek servisi ve 24 saat oda servisi imkanı mevcut. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere hafta içi 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 593 klimalı oda minibar ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Özel banyo, ayrı küvet ve duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri vardır. Misafirlere emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi ve dinlenebilmesi için kapalı havuz ve 24 saat açık spor salonu bulunmaktadır. Bu Art Deco stili otelde misafirlere ücretsiz kablosuz İnternet, danışma (concierge) hizmetleri ve düğün organizasyonu hizmeti sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Bu otelde etkinliklerde kullanılmak üzere 9 toplantı odası vardır. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Luxury Oda, 2 Tek Kişilik Yatak, Şehir Manzaralı
Room
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Magnifique)
Room
İki Ayrı Yataklı Oda, 2 Tek Kişilik Yatak (Magnifique)
Room
Luxury Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak (Club)
Room
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Family Oda, Birden Çok Yatak, Şehir Manzaralı

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x