Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan

Hangzhou
Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan Genel
Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan Genel
Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan Öne Çıkan Resim
Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan Dış Mekan
Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan Dış Mekan
Image More +23 fotoğraf
Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan
Guofeng Building D, No.600 Zhenning Road , Hangzhou

Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan misafirlere Hangzhou (Xiaoshan) bölgesinde, Hangzhou Olympic Sports Center ve Hangzhou Şehir Planlama Sergi Salonu ile 10 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel West Lake ile 8,4 mi (13,4 km) ve Chongyi Kilisesi ile 5,7 mi (9,2 km) mesafede.

Fairfield By Marriott Hangzhou Xiaoshan misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Misafirlere her gün 6.30 ve 10.30 arasında ücretli açık büfe kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 158 klimalı odada LCD televizyon mevcuttur. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere kahve/çay makinesi ve ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

24 saat açık spor salonu gibi dinlenme fırsatlarının keyfini sürün veya ücretsiz kablosuz İnternet dâhil diğer imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için ücretsiz kablolu İnternet, 24 saat açık resepsiyon ve resepsiyonda emanet kasası mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Superior
Superior Oda
Room
Standard Oda, 2 Çift Kişilik Yatak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x