Sofia Hotel Hua Hin

Orta Tayland, Hua Hin
Sofia Hotel Hua Hin Genel
Sofia Hotel Hua Hin Öne Çıkan Resim
Sofia Hotel Hua Hin Oda Düzeni
Sofia Hotel Hua Hin Oda Düzeni
Sofia Hotel Hua Hin Oda Düzeni
Image More +39 fotoğraf
Sofia Hotel Hua Hin
100/4-6 Poonsuk Road Hua Hin City Center Orta Tayland, Hua Hin

Sofia Hotel Hua Hin misafirlere Hua Hin merkezinde, Hua Hin Street Arts yakınında ve Hua Hin İskelesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel Hua Hin Plajı ile 0,3 mi (0,5 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 0,8 mi (1,2 km) mesafede.

Öğle yemeği için Sofia Hotel Restaurant ideal, bu restoranı uluslar arası mutfak alanında uzmandır. Ayrıca kahve dükkânında/kafede hafif yemek servisi yapılmaktadır. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere her gün 8.30 ve 13.00 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 24 klimalı odada buzdolabı mevcuttur. Memory foam (visko elastik) yatağınızda kaliteli yatak takımı vardır. Odalarda özel balkon bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ve bahçe ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın. Bu otelde ayrıca ortak alanda televizyon, tur/bilet desteği ve piknik alanı sunulmaktadır.

Misafirler için ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve valiz dolabı mevcuttur. Gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi ücretlidir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Standard Fan with Shared Bathroom
Room
Standard Oda
Room
Deluxe Oda
Room
Superior Oda
Room
Family Oda
Room
Üç Kişilik Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x