M&A Guesthouse

Orta Tayland, Hua Hin
M&A Guesthouse Öne Çıkan Resim
M&A Guesthouse Oda Manzaraları
M&A Guesthouse Oda Manzaraları
M&A Guesthouse Oda Düzeni
M&A Guesthouse Banyo Tipleri
Image More +35 fotoğraf
M&A Guesthouse
100/1 Poon Suk Road Orta Tayland, Hua Hin

M&A Guesthouse misafirlere Hua Hin merkezinde, Hua Hin Street Arts yakınında ve Hua Hin İskelesi ile yürüyerek 3 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu pansiyon Hua Hin Plajı ile 0,4 mi (0,6 km) ve Hua Hin Demiryolu İstasyonu ile 0,8 mi (1,3 km) mesafede.

Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 7.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 6 klimalı oda buzdolabı ve LED televizyon bulunmaktadır. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için kablolu TV kanalları vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlere emanet kasası ve elektrikli su ısıtıcıları gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca her konaklamada bir kere oda/kat hizmeti verilmektedir.

Kiralık bisiklet gibi dinlenme imkânlarından/kolaylıklarından yararlanın veya zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın. Bu pansiyonda misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için 24 saat açık resepsiyon, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Sadece motosiklet otoparkı vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda
Oda,
Oda, 1 En Büyük (King) Boy Yatak
Room
Standard Oda, 1 Büyük (Queen) Boy Yatak, Kısmi Deniz Manzaralı
Room
Standard Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x