Sodeco Suites

Beyrut
Sodeco Suites Genel
Sodeco Suites Genel
Sodeco Suites Genel
Sodeco Suites Öne Çıkan Resim
Sodeco Suites Dış Mekan
Image More +51 fotoğraf
Sodeco Suites
Damascus Road, Sodeco , Beyrut

Sodeco Suites size Beyrut merkezinde, St. Joseph Üniversitesi - Tıp Bilimleri Kampüsü ile 4 dakika yürüyüş ve St. Joseph Üniversitesi - İnovasyon ve Spor Kampüsü ile 7 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Hamra Caddesi ile 2,1 mi (3,4 km) ve ABC Alışveriş Merkezi ile 0,9 mi (1,5 km) mesafede.

Otelin kahve dükkânında/kafede yemek servisi yapılıyor, ayrıca belirli saatlerde oda servisi imkanı da mevcut. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün alakart servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 95 klimalı odada küçük mutfak, buzdolabı ve mikrodalga fırın bulunmaktadır. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlerimize telefon, emanet kasası ve minibar gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır.

Misafirlerimiz için spor salonu, ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri bulunmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, 24 saat açık resepsiyon ve birden fazla dil bilen personel mevcuttur. Beyrut bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu otel misafirlerimize 538 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Oda, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Oda, 1 Yatak Odası, Şehir Manzaralı
Sodeco
Sodeco Suite
Junior
Junior Süit, 1 En Büyük (King) Boy Yatak, Şehir Manzaralı
Premium
Premium Room with Balcony

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x