Smarthotel Nezvalova Archa

Olomouc
Smarthotel Nezvalova Archa Genel
Smarthotel Nezvalova Archa Genel
Smarthotel Nezvalova Archa Genel
Smarthotel Nezvalova Archa Öne Çıkan Resim
Smarthotel Nezvalova Archa Dış Mekan
Image More +33 fotoğraf
Smarthotel Nezvalova Archa
Nezvalova 3 , Olomouc

Smarthotel Nezvalova Archa misafirlere Olomouc bölgesinde, iş merkezinde, Aşağı Meydan ve Marian Veba Sütunu 5 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı otel Bezrucovy Sady ile 1,2 mi (1,9 km) ve Botanical Gardens ile 1,2 mi (2 km) mesafede.

Smarthotel Nezvalova Archa misafirlerine yemek servisi yapan market vardır. Misafirlerimize her gün kontinental servisi yapılmaktadır.

Misafirler için küçük mutfak olan 37 ayrı ayrı dekore edilmiş odası mevcuttur. Ücretsiz kablosuz İnternet vardır, iyi vakit geçirmeniz için LCD televizyon sunulur. Misafirlere masa ve güneşlik/perde gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Spada misafirlerimize masaj sunulmaktadır. Misafirlerimiz için sauna ve kiralık bisiklet mevcuttur. Bu otelde misafilere ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği sunulmaktadır.

Misafirler için birden fazla dil bilen personel, valiz dolabı ve çamaşırhane mevcuttur. Otelde konferans alanı ve toplantı odası vardır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Room
Superior Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küçük Mutfak
Room
Deluxe Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, Küçük Mutfak
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda, Küçük Mutfak
Room
Economy Tek Büyük veya İki Ayrı Yataklı Oda, 1 Yatak Odası, Küçük Mutfak

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x