OREA Hotel Arigone Olomouc

Olomouc
OREA Hotel Arigone Olomouc Genel
OREA Hotel Arigone Olomouc Genel
OREA Hotel Arigone Olomouc Genel
OREA Hotel Arigone Olomouc Genel
OREA Hotel Arigone Olomouc Genel
Image More +39 fotoğraf
OREA Hotel Arigone Olomouc
Univerzitní 20 , Olomouc

OREA Hotel Arigone Olomouc misafirlere Olomouc merkezinde, St. John Sarkander Kilisesi ve St. Michael Kilisesi yakınında konaklama fırsatı sunuyor. Bu 4 yıldızlı pansiyon Baba Oğul ve Kutsal Ruh Sütunu ile 0,9 mi (1,4 km) ve Olomouc Belediye Sarayı ile 0,9 mi (1,4 km) mesafede.

Restoranda yemek servisi yapılıyor, ayrıca pansiyonda belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 53 ayrı ayrı dekore edilmiş oda mevcuttur. Misafirlerimize ücretsiz kablolu ve kablosuz İnternet erişimi sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları mevcuttur. Banyolarda küvet veya duş, geniş duş başlıkları ve ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri bulunur. Misafirlerimize telefon ve emanet kasası gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Misafirlerimiz için ücretsiz kablosuz İnternet, otelde alışveriş ve düğün organizasyonu hizmeti mevcuttur. Bu pansiyonda misafirler için ayrıca ortak alanda televizyon ve tur/bilet desteği vardır.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, hızlı giriş ve hızlı çıkış mevcuttur. Olomouc bölgesinde bir etkinlik mi planlıyorsunuz? Bu pansiyon misafirlerimize 1291 m2 alanda konferans alanı sunmaktadır. (ücretli) otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Classic
Classic Tek Kişilik Oda
Deluxe
Deluxe Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Classic Süit
Room
Deluxe Tek Kişilik Oda
Room
Deluxe Süit
Room
Executive Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Executive Süit
Room
Grand Süit

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x