Smart Hotel Budapest

Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi
Smart Hotel Budapest Genel
Smart Hotel Budapest Genel
Smart Hotel Budapest Genel
Smart Hotel Budapest Genel
Smart Hotel Budapest Öne Çıkan Resim
Image More +101 fotoğraf
Smart Hotel Budapest
Lövölde tér 4. Central Hungary, Budapeşte Kent Merkezi

Smart Hotel Budapest misafirlere Budapeşte merkezinde, Kiraly Sokağı yakınında ve Andrássy Út ile yürüyerek 6 mesafede konaklama fırsatı sunuyor. Bu spa olan otel Szechenyi Termali ile 1,2 mi (1,9 km) ve Parlamento Binası ile 2,4 mi (3,8 km) mesafede.

Misafirler için hafif yemek büfesi/şarküteri var; ayrıca otelde belirli saatlerde oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlere hafta sonu 7.30 ve 11.00 arasında ücretli kontinental kahvaltı servisi yapılmaktadır.

Misafirler için 14 klimalı odada tablet bilgisayar ve minibar mevcuttur. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için Akıllı televizyonlar, dijital TV kanalları ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır. Misafirlere dizüstü bilgisayar saklamaya uygun emanet kasası ve masa gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Tam donanımlı spa misafirlerimize hizmet vermektedir. Bitişik şaraphane ve sauna gibi dinlenme olanaklarından yararlanabilirsiniz. Bu otelde ayrıca ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri sunulmaktadır.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Standard
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Superior
Superior Oda
Premium
Premium Oda
Basic
Basic Tek Büyük Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x