Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel

Chiang Mai
Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel Öne Çıkan Resim
Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel İç Mekan
Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel Yerinde Yemek
Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel Konum Öne Çıkanlar
Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel Dış Mekanlar
Image More +9 fotoğraf
Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel
42 Patan-Baantho Road, T. Patan A. Muang , Chiang Mai

Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel misafirlere Chiang Mai (Pa Tan) bölgesinde, Chiang Mai Gece Çarşısı ve Mae Ping River ile 15 dakika sürüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu hostel Tha Phae Kapısı ile 2,2 mi (3,6 km) ve Chiang Mai Üniversitesi ile 4,4 mi (7,1 km) mesafede.

Sleep Ping Bed & River Bar - Hostel misafirlerine restoranda yemek servisi yapılıyor. Barda/oturma salonunda misafirlerimize içecek servisi yapılmaktadır. Misafirlere her gün 8.00 ve 10.30 arasında ücretli alakart kahvaltı servisi yapılmaktadır.

3 klimalı oda mevcuttur. Odada ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Banyolarda duş kabini vardır. Misafirlerimize ücretsiz şişe su gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve tur/bilet desteği gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için bilgisayar istasyonu, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve lobide kahve servisi mevcuttur. Ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Mixed
Mixed Dormitory
Private
Private Dormitory

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x