Sleep Inn Hotel Kariakoo

Dar es Salaam
Sleep Inn Hotel Kariakoo Genel
Sleep Inn Hotel Kariakoo Genel
Sleep Inn Hotel Kariakoo Genel
Sleep Inn Hotel Kariakoo Genel
Sleep Inn Hotel Kariakoo Genel
Image More +48 fotoğraf
Sleep Inn Hotel Kariakoo
Mahiwa Street , Dar es Salaam

Sleep Inn Hotel Kariakoo misafirlere Dar es Salaam (Kariakoo) bölgesinde, Uhuru Anıtı ve Kariakoo Pazarı ile 10 dakika yürüyüş mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu otel St Joseph's Katedrali ile 1 mi (1,6 km) ve Zanzibar Feribot İskelesi ile 1 mi (1,6 km) mesafede.

Baraka Restaurant yemek servisi için ideal, ayrıca otelde 24 saat oda servisi sunuluyor. Oteldeki bar/oturma salonu misafirlere içecek servisi yapıyor. Misafirlerimize her gün açık büfe servisi yapılmaktadır.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 76 klimalı oda buzdolabı ve düz ekran televizyon bulunmaktadır. Odalarda özel balkon veya veranda bulunur. Misafirlerimize ücretsiz kablosuz İnternet sunulmaktadır. Misafirlerimizin iyi vakit geçirebilmesi için uydu kanalları vardır. Özel banyo, duş kabini, ücretsiz banyo/kozmetik ürünleri ve saç kurutma makinesi vardır.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için 24 saat açık ofis, kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi ve 24 saat açık resepsiyon mevcuttur. Otelde konferans merkezi ve toplantı odası vardır. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir, ayrıca otelde ücretsiz otopark vardır.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Süit
Süit
Room
Standard Tek Kişilik Oda
Room
Standard Tek Büyük Yataklı Oda
Room
Standard İki Ayrı Yataklı Oda

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x