New Avon Apartments

Dar es Salaam
New Avon Apartments Öne Çıkan Resim
New Avon Apartments Dış Mekan
New Avon Apartments İç Mekan
New Avon Apartments Oda Manzaraları
New Avon Apartments Oda Manzaraları
Image More +22 fotoğraf
New Avon Apartments
Aggrey St. City Center Plot 975/149 , Dar es Salaam

New Avon Apartments size Dar es Salaam merkezinde, Uhuru Anıtı ile 5 dakika yürüyüş ve St Joseph's Katedrali ile 10 yürüyme mesafesinde konaklama fırsatı sunuyor. Bu apart daire Zanzibar Feribot İskelesi ile 0,7 mi (1,1 km) ve Atiman Binası ile 0,7 mi (1,1 km) mesafede.

Apart dairede belirli saatlerde oda servisi sunuluyor.

Misafirlerimizin konforu ve rahatı için 37 klimalı odada mutfak, tam boy buzdolabı/dondurucu ve fırınlar bulunmaktadır. Misafirlerin iyi vakit geçirmesi için kablolu TV kanalları olan 32-inç düz ekran televizyon ve ücretsiz kablosuz İnternet vardır. Misafirlere emanet kasası ve ücretsiz gazete servisi gibi imkânlar ve kolaylıklar sunulmaktadır. Ayrıca günlük olarak oda/kat hizmeti verilmektedir.

Zemin katta teras ile manzaranın tadını çıkartın ve ücretsiz kablosuz İnternet ve danışma (concierge) hizmetleri gibi imkânlardan/kolaylıklardan yararlanın.

Misafirler için kuru temizleme/çamaşır yıkama servisi, birden fazla dil bilen personel ve valiz dolabı mevcuttur. Misafirler için gidiş-dönüş havaalanı transfer servisi 24 saat ücretli olarak hizmet vermektedir.

Oda Bul

Tesisteki Oda Tipleri

Stüdyo,
Stüdyo, Sigara İçilmez
Room
Deluxe Apart Daire, 1 Yatak Odası, Mutfak
Room
Apart Daire, 1 Yatak Odası
Room
Apart Daire, 2 Yatak Odası

Otel Özellikleri

Ulaşım

Yakınındaki Oteller

x